Deniz Çavuşoğlu Deniz Çavuşoğlu

Sınıf Öğretmeni & Go Sensei

dcavusoglu@fideokullari.k12.tr

Deniz Çavuşoğlu

İstanbul Üniversitesi mezunu, Üstün Zekalılar Öğretmeni. Aynı zamanda Go Sensei, Akıl Oyunları Eğitmeni ve FPS (Future Problem Solving) Koçu.

2009 yılından itibaren çeşitli kurumlarda öğretmenlik, yöneticilik ve danışmanlık görevlerinde bulundu. İstanbul ve İzmir'de çeşitli kurumlarda Renzulli'nin Okul Geneli Zenginleştirme Modeli'ne (SEM) uygun yetenek atölyeleri kurdu. Zenginleştirme, farklılaştırma ve oyunlaştırma alanlarında seminer ve öğretmen atölyeleri yaptı. Anasınıfı, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve yetişkinler dahil tüm yaş gruplarına; "Go ve Strateji", "Düşünme Becerileri", "Yaratıcılık", "Eleştirel Düşünme", "Akıl Oyunları", "FPS (Future Problem Solving), "Zihin Oyunları", "Kriminoloji", "Kriptoloji", "Matematik Dedektifleri" gibi zenginleştirme dersleri verdi.

Çocuklar için “Matematik ve Düşünme Becerileri” kitapları yazıyor. İstanbul Go Okulunda go eğitmenliği ve turnuvalarda hakemliğe devam ediyor. Sinema ve edebiyat ile ilgileniyor. Kimsenin okumadığı ve daha sonra yayımlanmamak üzere tozlu raflara kaldırılmış ehemmiyetsiz öyküler ve senaryolar yazıyor.

Fide Okullarında Sınıf Öğretmeni ve Go Sensei olarak görev yapıyor.