Etkin Kıraşı Etkin Kıraşı

Psikolojik Danışman

ekirasi@fideokullari.k12.tr

Etkin Kıraşı

1994'te Tarsus'ta doğdu. Üniversiteye dek eğitim hayatını orada geçirdi. 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü kazandı. Mesleğini deneyimleyerek öğrenmek istediği için üniversite hayatı boyunca Doğa Okulları, Fide Okulları, Korto Psikoloji, Anakent Koleji ve Kadıköy Çocuk Koruyucu Ruh Sağlığı Merkezi kurumlarında staj yaptı. Mezun olduktan sonra Bil Koleji ve Uğur Okullarında psikolojik danışman olarak çalıştı. "Çocuklar İçin Felsefe", "Çocuk Testleri" ve giriş düzeyinde "Psikodrama" eğitimleri aldı.

İşiyle ilgili görüşlerini "Bir çocuğun gözünün içine baktığımızda, ona adıyla seslendiğimizde, sesini duyduğumuzda, hissettiği her duyguyu saygıyla karşıladığımızda ve ihtiyaçlarının farkına vardığımızda onun dönüşeceği yetişkinin hayatına dokunduğumuza çok inanıyorum. Bu yüzden yaptığım işi çok seviyorum." sözleriyle açıklıyor.

Film izlemeyi çok seviyor. Amatör olarak resim yapıyor ve bunun ileride ikinci mesleği olmasının hayallerini kuruyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Psikolojik Danışman olarak görev yapıyor.